Dirk Maes info

Dirk Maes

Waarom politiek?

Als rasechte Wijngemnaar was ik altijd al geïnteresseerd in het reilen en zeilen van mijn dorp en heb ik daarbij ook steeds de dorpspolitiek van nabij gevolgd. Mijn professionele carrière maakt het sinds kort mogelijk om mij te engageren bij dorpspartij durf!.   De visie van dorpspartij durf! sluit perfect aan bij mijn politieke overtuiging dat een dorp het best wordt bestuurd op een onafhankelijke manier.  Wij moeten enkel verantwoording afleggen aan de Wijnegemnaren, niet aan een nationale partij.

Wat vind je belangrijk?

In de loop der jaren heb ik ons dorp zien zien evolueren naar een dorp waar mensen samenleven maar minder en minder ‘samen leven’. Ook het uitzicht van het dorp is drastisch veranderd sinds ik hier als kind opgroeide. Ik wil me via dit politieke engagement inzetten om samen met de inwoners een dorpsgevoel en een dorps uitzicht te realiseren waarin zowel oude als nieuwe gebouwen een plaats krijgen, oud en jong zich thuis voelt en mensen elkaar opnieuw meer gaan opzoeken.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.