Stem.Lokaal.Onafhankelijk.

Dorpspartij durf! is klaar voor 13 oktober

Op 13 oktober 2024 is het weer zover: lokale verkiezingen. De Wijnegemnaars krijgen dan de kans om hun stem te laten horen. Wij zijn er alvast klaar voor!

Als ongebonden, lokale partij vertrekken wij altijd vanuit de noden van de Wijnegemnaars en moeten we geen rekening houden met een nationale agenda. Wij gaan vol voor een dorp waar ruimte is voor winkelen, gezellige gesprekken en lokale festiviteiten. Hier kunnen de ideeën van inwoners groeien en bloeien.

Bij dorpspartij durf! staat dialoog centraal. We gaan graag met Wijnegemnaars in gesprek en alle durf-leden bepalen samen de partijlijn, waardoor democratische besluitvorming gewaarborgd is. Dorpspartij durf! vertegenwoordigt de meningen van Wijnegemse inwoners en overstijgt traditionele partijpolitiek. Dat maakt van ons de enige onafhankelijke Wijnegemse politieke beweging. 

Op 13 oktober 2024, stem lokaal, stem onafhankelijk. Stem voor een bruisend en leefbaar Wijnegem. Stem dorpspartij durf!

Jouw mening doet ertoe!

Heb je idee voor Wijnegem? Deel je graag je mening met dorpspartij durf!? Dan luisteren wij graag naar jou! Je kan anoniem een idee achterlaten in onze ideeënbox! Jouw stem is essentieel om Wijnegem nog beter te maken!

Onze kandidaten staan klaar voor jou!

Dorpspartij durf! trekt naar de verkiezingen met een bijzonder sterke lijst. Onze kandidaten zijn van diverse leeftijden en achtergronden, met veel expertise en lokale verandering, maar het is ook een mooie mix van jong geweld en jarenlange ervaring.

Kortom, 21 Wijnegemnaars die hun gemeente graag zien en de krachten bundelen om onze gemeente nog warmer, gezelliger en leefbaarder te maken!

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.