Dorpspartij durf! en Groen gaan zelfstandig naar de kiezer

Dorpspartij durf! en Groen gaan zelfstandig naar de kiezer

14 maart 2018

dorpspartij durf Wijnegem

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 zullen Dorpspartij durf! en groen Wijnegem elk met een eigen lijst naar de kiezer gaan. Beide partijen geloven erin dat ze op deze manier een nog grotere groep mensen kunnen overtuigen van hun project. 

Zowel in 2006 als in 2012 kwam Groen in Wijnegem niet als zelfstandige partij op. Durf! bood onderdak voor een aantal Groen-kandidaten, zij kwamen op op de lijst van dorpspartij durf!. In 2012 gaven 1325 Wijnegemnaars, 21% van de stemgerechtigden, hun vertrouwen aan durf!.

Dorpspartij durf! en groen kiezen er nu voor om elk zelfstandig, met een eigen lijst van kandidaten, naar de kiezer te trekken. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat ze op deze manier hun potentieel aan kiezers maximaal kunnen benutten. Ze mikken erop om na de verkiezingen een nog beter resultaat te halen dan in 2012 vanuit de idee ‘1+1=3’.

Voor durf! betekent dit dat we ons nog meer dan vroeger kunnen richten op wat lokaal nodig is. Als enige lokale partij kunnen we functioneren zonder inmenging van Brusselse hoofdkwartieren.  Als dorpspartij steekt Durf! zijn energie in lokale dossiers en houden we ons niet bezig met partijpolitieke manouvers.

Wij  zijn blij dat ons verhaal aanspreekt. De afgelopen weken sloten nieuwe mensen zich aan bij ons lokale verhaal. We stellen deze mensen de volgende weken en maanden stelselmatig aan u voor. Ook zin om je lokaal te engageren, zonder partijpolitiek voor een bepaalde kleur te moeten kiezen ? Je bent welkom bij Dorpspartij durf! Wijnegem !


 

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.