Dorpspartij durf! maakt haar top 6 bekend.

Dorpspartij durf! maakt haar top 6 bekend

14 september 2018

kandidaten durf! Wijnegem

Onze volledige lijst met de 21 kandidaten voor 14 oktober ligt vast! We stellen hem de volgende weken aan jullie voor. We starten vandaag met onze top 6.

Nadine Wouters, OCMW-voorzitter en schepen van welzijn en gelijke kansen, krijgt als lijsttrekker op de tweede plaats het gezelschap van Tom Tachelet. Op de derde plaats vinden we An Stuyck terug. Luc Monsieurs, uittredend schepen van mobiliteit, milieu en openbaar domein, staat op plaats 4. De vijfde plaats wordt ingenomen door Steven Peremans, al 6 jaar gemeenteraadslid, waarvan de eerste 3 jaar als voorzitter van de gemeenteraad. Onze top 6, net zoals de rest van onze lijst een mooie mix van ervaren durvers en nieuwe gezichten, wordt vervolledigd met Dirk Maes.

Onze lijst zal verder worden aangevuld met Els Verheyen, Greet Anthoni, Dorothy De Beuckelaer, Guy Forssman, Les van Genegen, Peter Meeusen, Hugo Schyvens, Nadia Holemans, Birgitt Van Beeumen, Marleen Arckens, Christian Van Vlaenderen, Katelijne van den Bosch, Peter Hoste en nog twee verrassende namen. De namen van deze twee laatste kandidaten en de exacte plaatsen die deze 15 andere kandidaten op de kieslijst van dorpspartij durf! zullen innemen worden binnenkort ook bekendgemaakt.

Voorzitter Hugo Schyvens is heel tevreden met de samenstelling van de kieslijst.  “In tijden waarin meer en meer kiezers zich ontgoocheld voelen in de traditionele partijen lukt het ons opnieuw om een sterke lijst van ervaren mensen en nieuwe gezichten samen te stellen, die een perfecte staalkaart vormt van onze gemeente.  Steeds meer inwoners beseffen dat de toekomst van hun dorp het meest gebaat is bij een lokale en ongebonden partij, die hun gemeente bestuurt in alle onafhankelijkheid en zonder enige inmenging van hogerhand.” 

Op de groepsfoto zie je van links naar rechts, Steven Peremans, An Stuyck, Dirk Maes, Nadine Wouters, Tom Tachelet en Luc Monsieurs.


De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.