Frank Evens info

Frank Evens

Frank, je stond aan de wieg van dorpspartij durf!, waarom ?

Daadkracht, dialoog, solidariteit en duurzaamheid,… vele traditionele partijen claimen deze waarden en principes en zetten daarbij te vaak in op profilering dan op samenwerking … De ervaring leerde mij echter dat dit partij-overschrijdende begrippen zijn en dat je bevlogen mensen moet samenbrengen om een dorp als Wijnegem te besturen. Daarom stond ik in 2005 mee aan de wieg van dorpspartij durf!.

Ik woon al 35 jaar in Wijnegem. Via mijn kinderen heb ik me in de oudercomités van de basisscholen ingezet en zo Wijnegem, zijn bewoners en zijn bestuur vrij goed leren kennen. Mijn stap naar de lokale politiek was dan ook vanzelfsprekend. Gedurende 20 jaar, waarvan 4 jaar ook actief als schepen, was ik gemeenteraadslid voor Agalev, GROEN en dorpspartij durf!. Ik ondervond dat Wijnegemnaren zich veel meer bij politiek betrokken voelen als het écht over hun dorp gaat. Onder een gele, rode, oranje, blauwe of groene paraplu lopen begeestert weinigen… Omwille van persoonlijke omstandigheden heb ik de politiek een 4-tal jaar slechts vanop de achtergrond gevolgd. Onder impuls van deze nieuwe lichting getalenteerde, enthousiaste Durvers heb ik mij terug geëngageerd en wil ik mijn ervaring en bezieling opnieuw ten dienste stellen van onze gemeente.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.