Gedurfde visie voor Wijnegem

Gedurfde visie voor Wijnegem

Dorpspartij Durf! is een partij die onafhankelijkheid in haar werking hoog in het vaandel draagt. De lokale noden van ons dorp en haar inwoners staan altijd centraal in alle keuzes en beslissingen. Lokale dialoog is voor ons belangrijker dan ideologische profilering, maar mag zeker vertrekken vanuit diverse ideologische denkbeelden en principes.

Dorpspartij durf! staat voor een bruisend Wijnegem dat mensen, buurten en verenigingen
samenbrengt en ondersteunt; een dorpskom op mensenmaat met mogelijkheden voor een gezellige babbel of een feest, goed onderwijs, sport en lokaal winkelen. Kortom, een dorp waar ruimte is voor ontmoeting en waar het voor iedereen goed is om te vertoeven. 
Vandaag, maar ook morgen. 
Dorpspartij durf! verenigt betrokken mensen die weten wat er leeft in Wijnegem en durft/wil luisteren naar de burgers. Samen streven we naar een warm en leefbaar Wijnegem, waar ideeën van inwoners actief bijdragen aan positieve verandering.
Dorpspartij durf! kiest resoluut voor een duurzaam beleid dat klaar is voor de toekomst. Een solidair beleid met aandacht voor kwaliteitsvol wonen, actief burgerschap en samenleven dat in het bijzonder focust op mobiliteit, veiligheid en milieu, en dat voor iedere inwoner.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.