Guy Forssman info

Guy Forssman

Guy, waar kennen we je van ?

Een tijdje geleden engageerde ik me als vrijwilliger in het Gemeenschapscentrum ’t Gasthuis, waar ik af en toe de klank en het licht verzorgde voor optredens en evenementen. Verder ben ik de coördinator van het Buurt Informatie Netwerk BIN-Z dat gericht is op de Wijnegemse zelfstandigen.

 


Een eerste stap in de politiek. Waarom?

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de toekomst en waar de wereld naartoe gaat. Als papa van 2 jonge dochters, voel ik de nood om mee te bouwen aan de toekomst van Wijnegem.  Als gevolg van klimatologische uitdagingen en doorgedreven automatiseringen is onze leefwereld in een snel tempo aan het veranderen.  Ik wil mij voor 100% inzetten om deze uitdagingen mee vorm te helpen geven. Wijnegem verder laten evolueren naar een gemeente waar het fijn wonen is met voldoende groen, ontspanningsmogelijkheden en een bruisende lokale economie zie ik als uitdaging die ik graag op mij zou nemen.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.