Nadine Wouters info

Nadine Wouters

Nadine, in Wijnegem ben je geen onbekende!

Op 22-jarige leeftijd werd ik voor het eerst verkozen. Ondertussen heb ik 24 jaar ervaring in de Wijnegemse politiek als gemeenteraadslid, OCMW-raadslid, maar ook als schepen en de laatste 6 jaar als OCMW-Voorzitter. Zo werkte ik mee aan de  ingebruikname van de ouderenflats van “het Bloesempad” achter het OCMW en de dagopvang “Het Klaverblad” in de Schoolstraat. Het meest trots ben ik op de oprichting van “Woonzorggroep Voorkempen”, het samenwerkingsverband van het Wijnegemse OCMW met het OCMW van Schoten.  Door deze samenwerking kunnen we een kwalitatieve publieke zorgverlening in Wijnegem blijven garanderen. 

Naast mijn huidige mandaat ben ik ook actief bij een grootbank, waar ik een leidinggevende functie heb.

Waarom voor de tweede keer lijsttrekker in 2018?

Als geboren en getogen Wijnegemnaar heb ik kunnen zien dat onze gemeente de afgelopen decennia sterk evolueerde. Welvaart kan en mag je niet tegenhouden, maar “welzijn” is even belangrijk. Het moet de rode draad blijven in alle beleidsdomeinen. Daarom wil ik opnieuw onvoorwaardelijk meewerken aan alle projecten die van mijn geboortedorp een nog aangenamere plaats maken om te wonen, te werken en te leven. Ik ben trots om de lijst van dorpspartij durf! – lijst te mogen trekken!

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.