Partij in een notendop.

Wijnegemse noden als principieel vertrekpunt

partij-in-een-notendop

Onder de slogan ‘Samen.voor.Wijnegem!’ zetten we ons nog steeds met veel goesting actief in voor ons dorp.

Zo werken we samen aan een bruisend Wijnegem dat mensen, buurten en verenigingen samenbrengt en ondersteunt; een dorpskom op mensenmaat met ruimte om te winkelen en mogelijkheden voor een gezellige babbel of een feest. Kortom, een dorp waar ruimte is voor ontmoeting en waar ideeën van de Wijnegemnaren kunnen groeien.

Vanuit dialoog willen we eendrachtig de verscheidenheid aan Wijnegemse meningen vertegenwoordigen en wegen op het gemeentebeleid. Dit durf-principe is verankerd in onze partijstatuten. Op die manier zijn er sluitende garanties rond de democratische besluitvorming van de partij. Zo bepalen alle durf-leden in consensus wat de partijlijn wordt en hoe die consequent wordt uitgedragen binnen politieke organen, het middenveld en naar de Wijnegemaar.

Tot slot geloven wij dat jezelf LOKAAL als Durver profileren de verscheidenheid aan Wijnegemse meningen het best vertegenwoordigt en zelfs overstijgt.  Ook valt dit volgens ons perfect te rijmen met de ideologische verbondenheid die je wel of niet voelt ten aanzien van de traditionele partijpolitiek. Sterker zelfs, het getuigt van heel wat lef om in Wijnegem bewust te kiezen voor een sterke onafhankelijke politieke Wijnegemse beweging. 

Voel je jezelf aangesproken voor een meer uitgesproken lokale dorpspolitiek? Volg ons dan zeker via onze sociale media en website, of sluit gerust aan op één van onze vergaderingen!  

Dorpspartij durf! staat voor…

  • Doordacht samen besturen. Wijnegem besturen mét en vóór zijn inwoners.
  • Vertrekken vanuit haalbare ideeën om zaken echt aan te pakken en bestaande problemen op te lossen.
  • Een toekomstgericht beleid, zodat ons dorp ook leefbaar blijft voor onze kinderen en kleinkinderen.
  • Een solidair beleid zowel voor jongeren, alleenstaanden, gezinnen en ouderen dat aandacht besteedt aan alle aspecten van het leven voor een warm Wijnegem waar het goed is om te wonen.
  • Een onafhankelijke lijst van bekwame en dorpsgebonden mensen, los van nationale partijstructuren. Beleid van onderuit en niet van boven opgelegd.
  • Professionaliteit voorop, dankzij een breed netwerk binnen en buiten Wijnegem.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.