Peter Hoste info

Peter Hoste

Waarom politiek ?

Politiek heeft me altijd geboeid. Ook op de school waar ik les geef is het één van mijn favoriete onderwerpen. Het is een heel belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven: de politieke besluitvorming bepaalt het heden en de toekomst van ons en onze kinderen.

 


Wat doe je in je vrije tijd?

De meeste tijd gaat naar mijn drie kinderen die ik in co-ouderschap opvoed. Daarnaast hou ik van wandelen met mijn hond Dribbel. Je vindt me ook vaak in Antwerpen, waar ik stads- en ruigids ben. De laatste jaren ben ik ook vaak in de weer als reisbegeleider op binnen- en buitenlandse trips. De tijd die dan nog overblijft spendeer ik graag aan mijn huis en tuin.

 


Waarom koos je voor dorpspartij durf!?

Ik woon hier reeds 35 jaar.  In mijn jongere jaren was ik vooral actief in de Plusserswerking. Ik kies voluit voor dorpspartij durf!, het is de enige partij in Wijnegem die niet vanuit Brussel of Antwerpen gestuurd wordt en dus onafhankelijk is, sterk lokaal verankerd en met een grote sociale bewogenheid. De beste keuze voor de toekomst van Wijnegem …

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.