Sofie Vigoureux

Sofie Vigoureux

Sofie

40 jaar

Fotograaf en administratief bediende

Mama van 3 kindjes en 1 hondje

Waarom koos je voor dorpspartij durf!?

Ik ben graag betrokken bij wat er in Wijnegem gebeurt. De visie van dorpspartij durf leunt aan bij mijn eigen visie. Bovendien kan je in een dorpspartij echt zaken realiseren voor het dorp en hoef je geen rekening te houden met de agenda van een nationale partij. We hebben een tof team en het is altijd fijn om samen te komen om alles te bespreken. We hebben allemaal het beste voor met Wijnegem en willen onze mooie gemeente zo aangenaam mogelijk maken voor iedereen. 

Wat maakt van jou een trotse Wijnegemnaar?

Ik woon al sinds ik geboren ben in Wijnegem. Zo’n 18 jaar geleden heb ik in Berchem gewoond. Dat heb ik 3 jaar volgehouden en dan vertrok ik terug naar het goeie, oude Wijnegem. Mijn oudste dochter was toen nog een baby en Wijnegem was voor mij de geschikte plek om haar groot te brengen. Het is hier rustig en je hebt toch alles dichtbij. Er is een mooi park, de school is om de hoek en voor allerhande winkels moet je ook niet ver. 

Hoe zie jij de toekomst van Wijnegem?

De toekomst zal er anders uit zien, maar ik vind wel dat we moeten waken over ons dorpse karakter. Vernieuwing moet er zijn, we kunnen niet blijven steken. Maar dat kan zeker op een duurzame manier, zodat Wijnegem aangenaam blijft om te wonen. 

Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Ik heb zelf op de Gemeenteschool gezeten. Mijn eerste juf daar, was juf Isabelle. Ik had een heel fijn schooljaar bij haar en was blij wanneer mijn oudste dochter in haar klas terecht kwam. En dus ook super content als mijn tweede dochter en mijn zoontje ook in haar klas zaten. Een juf is toch ook altijd een beetje een mama, zeker als je 6 jaar bent. 

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.