Birgitt Van Beeumen info

Birgitt Van Beeumen

Een eerste stap in de politiek, waarom ?

Als geboren en getogen Wijnegemse was ik steeds begaan met de toekomst van onze gemeente en engageerde ik me, ondanks een drukke job, onder andere bij de organisatie van Wijnegem Zapt.  Geënthousiasmeerd door enkele andere Durvers zette was de stap naar een politiek engagement logisch.  Via dorpspartij durf! wil ik meewerken aan een veilig, leuk en gezellig Wijnegem voor iedereen.  Binnen dorpspartij durf! kan iedereen zijn zegje doen en ideeën op tafel gooien.

Wat vind je belangrijk voor Wijnegem?

Ik woon hier al sinds mijn geboorte. Mijn dochter en ikzelf hebben hier school gelopen en mijn ouders waren 36 jaar lang actieve horecaondernemers.  Ik heb hier ook lang gewerkt en mijn vrienden en een groot deel van mijn familie wonen hier ook. Ik woon hier graag, ik ben hier graag!  Ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen voor een veilig, mooi, leefbaar, gezellig en leuk Wijnegem waar iedereen zich thuis en goed voelt!

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.