Tom Dijckmans info

Tom Dijckmans

Ik draai sinds 2000 mee in de Wijnegemse politiek. Al in mijn jeugdjaren was ik gedreven om zaken te organiseren, aan te pakken, te veranderen,… voor de mensen rondom mij. Ik richtte o.a. Wijnegem Zapt op en was leiding en groepsleiding in de Scouts van Wijnegem. In 2005 was ik één van de medeoprichters van onze partij.

Mijn gezin groeide mee met mijn politiek engagement: mijn drie kinderen weten niet beter dan dat ik “altijd” in de politiek zat.

Ik blik met de nodige fierheid en dankbaarheid terug op 18 jaar gemeentepolitiek. Ik ben blij met heel wat grote en kleine realisaties: de renovatie en herinrichting van ’t Gasthuis en de Open Bib, de uitbouw van de programmatie in GC ’ t Gasthuis met o.a. Zomergem, Wintergem, het vertelfestival, de Warmste Loop.  Ook de opstart van ‘De Living’ voor jongeren, de herinrichting en openstellen van de fuifruimte in het jeugdontmoetingscentrum, de herinrichting van de speeltuin in het park, de sanering van domein ‘De Leeuw’, het vastleggen van de toekomst voor nieuwe lokalen voor scouts en chiro, de uitbouw kinderopvang,…

Ik kon dit, samen met mijn collega-politici, alleen maar realiseren dankzij de steun die u mij als Wijnegemnaar gaf, tijdens maar ook na de verkiezingen.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.