Katelijne van den Bosch info

Katelijne van den Bosch

Dorpspartij durf!, een logische keuze ?

Met mijn man en 2 dochters wonen we sinds 3 jaar in Wijnegem. Voordien hebben we bijna 10 jaar in Antwerpen gewoond en als kind en student heb ik, naast enkele jaren in Afrika en Frankrijk, altijd in Mechelen gewoond.

We zijn blij dat we in Wijnegem zijn komen wonen en voelen ons hier thuis. Dat is ook wat ik alle inwoners van Wijnegem toewens: dat ze hier graag wonen en zich hier thuis voelen. Daarom wil ik via dit politieke engagement mijn steentje bijdragen aan de toekomst van Wijnegem. Het is de beste partij is om onze belangen als inwoner te verdedigen. Mannen en vrouwen, jong en oud, met verschillende ideeën en achtergronden, komen maandelijks samen op onze partijvergaderingen. We overleggen constructief en respectvol over het beleid van onze gemeente, los van de belangen van de grote nationale partijen. Het hoofddoel is altijd het algemeen belang van de Wijnegemnaar zo goed mogelijk te dienen, prachtig!

 


Wat zijn volgens jou de uitdagingen voor Wijnegem?

Als sterkst groeiende gemeente van Vlaanderen blijven de uitdagingen groot op het vlak van publieke ruimte, het samenleven tussen inwoners van alle leeftijden, de mobiliteit, het vrijetijds- en het socio-culturele aanbod, … Dankzij de steun van vele Wijnegemnaren heeft dorpspartij durf! de voorbije 6 jaren al mooie resultaten geboekt.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.