Peter Meeusen info

Peter Meeusen

Waarom politiek?

11 jaar geleden verhuisde ik van Deurne naar het toen rustige Wijnegem. Tijdens de eerste jaren dat ik hier woonde zag ik onze gemeente veranderen, niet altijd in positieve zin. In plaats van aan de zijlijn te blijven staan, koos ik voor een engagement bij dorpspartij durf!. Onze partij bestaat uit gewone mensen van allerlei afkomst, die zich allemaal willen inzetten voor Wijnegem, om op die manier en waar nodig zaken te veranderen of te verbeteren.

 


Wat vind ik belangrijk ?

De komende jaren komen er grote projecten en veranderingen aan: de bouw van de nieuwe school, bijkomende sociale woningen, de herinrichting van de ringweg R11, de mogelijke uitbouw van het sluizencomplex, een nieuwe brug over het kanaal,…  In plaats van deze projecten en veranderingen te ondergaan, wil ik ze graag mee aansturen en daarbij toekijken op een correcte besteding van onze gemeentebelastingen.

Communicatie met alle betrokkenen is hierbij essentieel. Ik wil van Wijnegem de plek maken waarvan iedere inwoner kan zeggen “hier voel ik me thuis”.

De Warmste week

Warmste Loop Wijnegem 2023

Op vr 15 december 2023 van 19:00 tot 21:00 is er opnieuw de Warmste Loop op de kerstmarkt ten voordele van de Warmste Week.
Ditmaal op het Marktplein 1 , 2110 Wijnegem

Prijs
Basistarief €3
Deelname Warmste Loop Balie Kassa €3

Schrijf u in bij ons of bij uw plaatselijke vereniging.